Край на слуховете около връзката на Риана и Хасан Джамел

0
Снимка: closermag.fr

Снимка: closermag.fr

Поп звездата и гаджето ѝ, милиардерът Хасан Джамел, вечеряха в стилен скъп ресторант в Санта Моника, Калифорния. Изпълнителката и нейният приятел бяха настанени във ВИП зала, в задната част на заведението, където останаха около 3 часа.

Слуховете за любовния живот на Ри-Ри напоследък започнаха да се увеличават. Причината за това е, че значително дълго време двойката не бе забелязвана заедно. Нещата между двамата обаче изглеждат напълно нормални и спокойни. Двамата се срещат от лятото на 2017 година.

Двойката бе забелязана и на промоционално събитие на автомобилната компания Rivian, в която инвестира саудитско-арабския милиардер.

Може би Риана просто е била твърде заета, за да прекарва времето си с нейния любим. Нека все пак не забравяме, че тя има много ангажименти като изпълнител, собственик на грим козметика и дизайнер. В последно време тя добавя и актьорството в своя списък с постижения. След успешната си роля в „Ocean’s 8”, красавицата продължава с участие във филма „Остров Гуава“. Проектът се пази под строги тайни, но феновете ѝ вече нямат търпение да видят за какво точно става дума.

Барбадоската принцеса също стана известна в YouTube през изминалата година, след като стартира популярни уроци за грим, всеки вториник в канала на Fenty Beauty.

Все още няма информация кога Ри-Ри ще изкара нов албум, но съдейки по нейните публикации в социалните мрежи, тя знае, че ние го чакаме.

Остави коментар