Коледната украса на Белия дом

0

Снимка: Melania Trump, Twitter.

Трудно е да отговорим на въпроса какви са задълженията на първата дама на САЩ. Със сигурност обаче знаем едно – тя се грижи за коледната украса на Белия дом. Миналата година за пръв път видяхме нейна украса. Тази година тя направи интерпретация на тема „Американски съкровища“.

Миналогодишната украса на Белия дом беше в бяло и сребристо. Тази година обаче основният цвят на украсата е червен.

По идея на първата дама, в Белият дом се украсява не само огромната елха, но и още десетки други по-малки по размер. Има 29 естествени дръвчета, които са украсени с безброй лампички и играчки, повечето от които са изработени специално за президентската двойка.

Основният акцент в тазгодишната украса са 40-те изкуствени елхи, които са целите червени. Подредени са от двете страни на дълъг коридор. Дръвчетата са ръчно изработени. Социалните мрежи веднага бяха обсипани с шеги и коментари, след като Мелания Тръмп сподели няколко кадъра на нейния профил.

Снимка: Melania Trump, Twitter.
Снимка: Melania Trump, Twitter.

В една от шегите в социалната мрежа Twitter е направена асоциация между цвета на дръвчетата и облеклото на слугите в популярния сериал „The Handmaid’s Tale“.

Много потербителите споделят мнението, че червените коледни дръвчета са малко страховити и че Мелания си е направила „тунел на ужасите“.

Остави коментар