Коледен базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ” на 14-15 декември в Дом на киното

0
Коледен базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ" на 14-15 декември в Дом на киното

Коледен базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ" на 14-15 декември в Дом на киното

След 3-месечна кампания за дарение на дрехи и аксесоари, организирана от СКРИН и Заедно в час и няколко базара по-късно, кампанията под наслов „Стари дрехи за качествено образование“ продължава и през декември.

Заповядай на Коледния базар “СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ” на 14-15 декември 2019! Базарът ще се проведе в Къш.бар (на партерен етаж в Дом на киното) и ще продължи два дни. През уикенда на 14-ти и 15-ти декември всеки, който иска да подкрепи кампанията, може да направи това в Къш.бар, където ще е изложена оставащата селекция от дрехи и аксесоари, дарени на кампанията.

До октомври 2019 събраните средства наброяват общо 835 лева от 148 продадени артикули. Остават още над 1600 дарени дрехи и аксесоари, които търсят своите собственици! Посети базара, намери коледни подаръци за любимите и подрепи каузата на СКРИН и Заедно в час!

Събраните средства ще бъдат дарени на Заедно в час и ще бъдат насочени към насърчаване на учителите, които искат да останат в училище и след участието си в програмата.

За всички, които не успеят да се включат в базара, дарените дрехи и аксесоари са вече налични и в онлайн магазина на СКРИН на skrin.bg и са обозначени с етикет „Заедно в час“.

 


Повече за кампанията „Стари дрехи за качествено образование“:

https://skrin.bg/стари-дрехи-за-качествено-образование

или в събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/620210691844198/


Повече за Заедно в час: https://zaednovchas.bg/

Повече за СКРИН: https://skrin.bg/скрин-променяме-света-дреха-по-дреха

и във Facebook на https://www.facebook.com/intheskrin


СКРИН – променяме света дреха по дрехаОбразованието е решаващо за развитието както на отделната личност, така и на цялoто общество.

Остави коментар