Кога да очакваме стартирането на стрийминг платформата Apple TV+?

0
Кога да очакваме стартирането на стрийминг платформата Apple TV+?

Кога да очакваме стартирането на стрийминг платформата Apple TV+?

През изминалите дни все повече се говори и пише за iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max. Разбира се появата на новите модели смартфони на компанията веднага доведе и до множество шеги.

На представянето на новите модели, състоящо се в централата на Apple в Купертино, Калифорния, изпълнителният директор Тим Кук даде повече информация и за услугата Apple TV+.

Стрийминг платформата на Apple ще започне да работи на 1 ноември, като месечният абонамент ще струва само 4,99 долара. Също така, ако решим да се абонираме за цяла година и закупим някой от продуктите на Apple (iPhone, iPad или Mac) – то ще получим безплатен абонамент за новата услуга.

Цената на Apple TV+ е почти два пъти по-малка от тази на текущия лидер Netflix. Неговата цена е 8,99 долара.

Новината за стартирането на подобна стрийминг платформа от Apple моментално повлия на акциите на конкурентите, които паднаха с около 2%, пише Yahoo Finance.

Предвид оригиналните продукции, които са подготвили за новата платформа, то считаме че бъдещето на Apple TV+ е доста обещаващо. Още със стартирането си ще бъдат достъпни цели 9 продукции. Най-силно впечатление правят “See” с Джейсън Момоа и „The Morning Show” с Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун.

Ние нямаме търпение услугата да бъде активна, за да я изпробваме, а ти?

Остави коментар