Какво да очакваме от Netflix през декември?

0
Какво да очакваме от Netflix през декември?

Какво да очакваме от Netflix през декември?

За добро или лошо, наближава края на 2020 година. Определено тази година не е като никоя друга, която сме преживявали. Дали 2021 ще бъде по-добра за света – предстои да разберем. Всички се надяваме пандемията да остане в тази година.

Както всяка година, така и тази – Netflix са ни подготвили цял куп нови продукции, с които да ни завладеят. В тази статия ще представим и част от тях, които считаме, че ще си струват гледането.

Christmas Crossfire, от 4 декември в Netflix

Няма как да не започнем списъка с нещо коледно. Е, вярно не е Сам вкъщи, но все пак трябва и малко разнообразие от обичайните коледни филми, които сме свикнали да гледаме всяка година.

Вярно, че е 2020та, но все пак – Еда и Сам се запознават в бар и прекарват една доста бурна вечер с много пиене и секс. След тази вечер Еда решава да покани новото си гадже да прекарат заедно празниците в родния ѝ град.

Дотук не звучи толкова зле, но самата тя не е стъпвала в родния град от много години и в крайна сметка това пътуване ще им донесе куп сериозни неприятности. Убийства, преследвания и какво ли още не.. С други думи, страшна Коледа. Ама каквато годината, такава и Коледата.

The Surgeon’s Cut, от 9 декември в Netflix

Всяка година много хора продължават да живеят благодарение на хирурзи, които правят и невъзможното понякога, за да ни спасят. В този сериал ще се запознаем с някои от най-добрите хирурзи от цял свят. Ще разберем през какво преминават, опитвайки се да спасят поредния пациент.

Някои от операциите, които ще бъдат показани са иновативни и не са правени никога досега. Чрез историите на тези лекари ще се опитаме да разберем по-добре какво представлява човешкия организъм. И да, със сигурност мозъчните операции не са лесна работа.

The Prom, от 11 декември в Netflix

Това е един от филмите, които определено ще си струват гледането. Райън Мърфи е успял да събере куп звездни личности и любими на много от нас актьори. Достатъчно е само да споменем Мерил Стрийп и Никол Кидман..

В The Prom ще видим как на гимназистката Ема ѝ е забранено да отиде на бала със своята приятелка. От тази тийн трагедия пък се възползват Ди Ди Алън и Бари Гликман.

Последното представление на двамата се е оказало пълен провал и всички на Бродуей ги одумват. Сега обаче, двамата виждат перфектната възможност да си оправят реномето, като за целта помогнат на Ема да получи свой собствен бал.

Към приключението се включват и други двама актьори, които отчаяно се опитват да възродят кариерите си – Анджи и Трент.

Ma Rainey’s Black Bottom, от 18 декември в Netflix

С този филм ще се пренесем в 20-те години на миналия век, когато Майката на блуса Ма Рейни се опитва да задържи своя бенд цял и в същото време се бори с мениджърите, които си мислят, че могат да я притежават.

На нея със сигурност ще и бъде трудно, защото тромпетистът Леви е талантлив и го знае. И като всеки човек с дарба, той иска да следва своя кариера и да остави собствената си следа в индустрията. Въпреки, че той не предполага какво точно го чака.

Ma Rainey’s Black Bottom е последният филм, който Чадуик Боузман успя да заснеме преди да изгуби тежката битка с рака.

The Midnight Sky, от 23 декември в Netflix

За финал на месеца и годината сме оставили The Midnight Sky с участието на Джордж Клуни. Това крепи надеждата, че новата година ще бъде по-добра и „по-здрава“ за всички нас.

В този филм обаче, атмосферата далеч не е такава. Тя ще бъде апокалиптична. Клуни влиза в ролята на застаряващ учен, който е сред малкото останали хора на Земята. Той се е изолирал на арктична станция и се грижи за чуждо дете. Междувременно се бори със собствените си демони.

Най-важната му мисия обаче е да се свърже с астронавти, които приближават Земята, с идеята да кацнат. Те обаче си нямат идея какво ги очаква … смърт.


Това не е пълният списък с продукции, които предстои да видим през декември в Netflix. Това е нашата извадка, на която считаме, че задължително трябва да отделим време и да изгледаме.

Остави коментар