Какво да очакваме от Netflix през декември?

Какво да очакваме от Netflix през декември?

Какво да очакваме от Netflix през декември?

За добро или лошо, наближава края на 2020 година. Определено тази година не е като никоя друга, която сме преживявали. Дали 2021 ще бъде по-добра за света – предстои да разберем. Всички се надяваме пандемията да остане в тази година.

Както всяка година, така и тази – Netflix са ни подготвили цял куп нови продукции, с които да ни завладеят. В тази статия ще представим и част от тях, които считаме, че ще си струват гледането.

Christmas Crossfire, от 4 декември в Netflix

Няма как да не започнем списъка с нещо коледно. Е, вярно не е Сам вкъщи, но все пак трябва и малко разнообразие от обичайните коледни филми, които сме свикнали да гледаме всяка година.

Вярно, че е 2020та, но все пак – Еда и Сам се запознават в бар и прекарват една доста бурна вечер с много пиене и секс. След тази вечер Еда решава да покани новото си гадже да прекарат заедно празниците в родния ѝ град.

Дотук не звучи толкова зле, но самата тя не е стъпвала в родния град от много години и в крайна сметка това пътуване ще им донесе куп сериозни неприятности. Убийства, преследвания и какво ли още не.. С други думи, страшна Коледа. Ама каквато годината, такава и Коледата.

The Surgeon’s Cut, от 9 декември в Netflix

Всяка година много хора продължават да живеят благодарение на хирурзи, които правят и невъзможното понякога, за да ни спасят. В този сериал ще се запознаем с някои от най-добрите хирурзи от цял свят. Ще разберем през какво преминават, опитвайки се да спасят поредния пациент.

Някои от операциите, които ще бъдат показани са иновативни и не са правени никога досега. Чрез историите на тези лекари ще се опитаме да разберем по-добре какво представлява човешкия организъм. И да, със сигурност мозъчните операции не са лесна работа.

The Prom, от 11 декември в Netflix

Това е един от филмите, които определено ще си струват гледането. Райън Мърфи е успял да събере куп звездни личности и любими на много от нас актьори. Достатъчно е само да споменем Мерил Стрийп и Никол Кидман..

В The Prom ще видим как на гимназистката Ема ѝ е забранено да отиде на бала със своята приятелка. От тази тийн трагедия пък се възползват Ди Ди Алън и Бари Гликман.

Последното представление на двамата се е оказало пълен провал и всички на Бродуей ги одумват. Сега обаче, двамата виждат перфектната възможност да си оправят реномето, като за целта помогнат на Ема да получи свой собствен бал.

Към приключението се включват и други двама актьори, които отчаяно се опитват да възродят кариерите си – Анджи и Трент.

Ma Rainey’s Black Bottom, от 18 декември в Netflix

С този филм ще се пренесем в 20-те години на миналия век, когато Майката на блуса Ма Рейни се опитва да задържи своя бенд цял и в същото време се бори с мениджърите, които си мислят, че могат да я притежават.

На нея със сигурност ще и бъде трудно, защото тромпетистът Леви е талантлив и го знае. И като всеки човек с дарба, той иска да следва своя кариера и да остави собствената си следа в индустрията. Въпреки, че той не предполага какво точно го чака.

Ma Rainey’s Black Bottom е последният филм, който Чадуик Боузман успя да заснеме преди да изгуби тежката битка с рака.

The Midnight Sky, от 23 декември в Netflix

За финал на месеца и годината сме оставили The Midnight Sky с участието на Джордж Клуни. Това крепи надеждата, че новата година ще бъде по-добра и „по-здрава“ за всички нас.

В този филм обаче, атмосферата далеч не е такава. Тя ще бъде апокалиптична. Клуни влиза в ролята на застаряващ учен, който е сред малкото останали хора на Земята. Той се е изолирал на арктична станция и се грижи за чуждо дете. Междувременно се бори със собствените си демони.

Най-важната му мисия обаче е да се свърже с астронавти, които приближават Земята, с идеята да кацнат. Те обаче си нямат идея какво ги очаква … смърт.


Това не е пълният списък с продукции, които предстои да видим през декември в Netflix. Това е нашата извадка, на която считаме, че задължително трябва да отделим време и да изгледаме.

Остави коментар