Какви часовници носят най-богатите хора в света

0

Джеф Безос

Основателят на Amazon носи сравнително евтин часовник за своите парични приходи – това е “Ulysse Nardin Dual Time”, който струва няколко хиляди долара.

Бил Гейтс

Основателят на Microsoft е известен със скромния си и непринуден стил и с това, че не иска да пропилява богатството. Носи часовник „Casio“ за $ 70.

Тим Кук

Главният изпълнителен директор на Apple е един от най-богатите хора на планетата и иска да харчи пари за скъпи неща, но що се отнася до аксесоарите, той предпочита смарт часовници от компанията си, за които вероятно не харчи пари.

Илон Мъск

Илон Мъск се превърна в име, което чуваме все по-често през последните няколко години. През 2012 г. основателят на компанията „Tesla“ си сътрудничи с компанията “Tag Heuer”, за да създаде специално издание на часовника “SpaceX”, така че този модел често може да се види на ръката му.

Марк Зукърбърг

Основателят на „Facebook“ е човек, за когото всички са чували – той е постигнал много неща през живота си. Но той все още живее много скромно и с жена си постоянно даряват големи суми пари. Вярвате или не, Зукърбърг никога не носи часовници и казва, че не ги харесва.

Остави коментар