Изненадата, която ни поднесе Малума

0
Изненадата, която ни поднесе Малума

Изненадата, която ни поднесе Малума

Само броени дни преди старта на европейското си турне, Малума отново успя да ни изненада приятно. Колумбийския изпълнител се появи на корицата на новия брой на списание Paper.

Фотосесията към материала е направена в Маями, малко преди заснемането на клипа за дуетното парче с Мадона – „Madellinв Португалия. Днес видеото има над 30 милиона гледания в YouTube, а изпълнителят със сигурност успя да си отвори още една врата към световната сцена.

След големият успех, който направи с миналогодишното си турне F.A.M.E Tour, Малума е напълно готов да напълни отново залите и стадионите в САЩ и Европа. Изпълнителят сравнява свой концерт с двучасово кардио упражнение. В същото време те са и една страхотна терапия за него, споделя той в интервюто в Paper.

Излизайки на сцената, сексапилният певец веднага влиза в образа на лошото момче, с което пленява сърцата на жените. Той държи да се знае, че това е просто неговия сценичен образ и в реалния живот не е такъв.

Качвайки се на сцената аз влизам в роля, ставам артист. Когато съм извън сцената се опитвам да бъда по-смирен и да отделям повече време за Хуан Луис. Старая се да разделям истинското ми Аз от сценичния образ“, казва още Малума.

Снимки: papermag.com

В последните няколко години сценичният образ на певеца му донесе много критика, най-вече заради провокативните текстове и клипове, но именно това се превърна и в най-добрата му реклама и го изстреля на челните позиции в музикалните класации.

Другата доста печеливша за него реклама е тази в Instagram. Снимките в официалният му профил събират милиони харесвания. Изпълнителят е един от най-активните в социалната мрежа и има над 43 милиона последователи.

https://www.instagram.com/p/BymGHA4nBnJ/

Хуан Луис, както е истинското му име, е коренно различен от изграденият вече образ на Малума. Той е далеч от имиджа на „pretty boy, dirty boy”. За да не забравя истинското си Аз и да бъде в мир със себе си най-много му помага неговото семейство, което е неотлъчно до него, дори и когато обикаля света.

Може все още да не знаем толкова много за момчето от Колумбия, но в едно сме сигурни – оттук нататък все по-често ще чуваме името му.

Остави коментар