Instagram с поредните промени по дизайна на приложението

0
Instagram с поредните промени по дизайна на приложението

Instagram с поредните промени по дизайна на приложението

Социалната мрежа Instagram отново направи промени по дизайна на приложението за мобилни устройства. Този път промените касаят фийда от снимки на началния екран на приложението.

Досега бяхме свикнали да скролваме надолу и нагоре, но след днешния ъпдейт ще се наложи да променим навиците си, като започнем да swipe-ваме наляво <> надясно. В момента с едно плъзгане на екрана наляво можем да прелистим само до следващия пост.

Запазено е двойното тапването върху снимката за like, но е необходимо това да се случва в центъра за изображението. Ако double tap-нем в левия или десния край на екрана, то ще ни прехвърли към предишна/следваща публикация.

При отваряне на приложението, след като е приложен ъпдейта ще видите следния екран, в който Ви уведомяват за приложените промени. Не е необходимо да актуализирате приложението си.

Забелязахме, че промените не са приложени към всички акаунти, но не знаем дали е на произволен принцип или ще бъдат пуснати поетапно. При направена проверка видяхме, че личен профил е актуализиран, а бизнес профил – все още не е.

 


Вижте още:

Какво ще се случи със социалните мрежи през 2019 година?

Instagram отново с нов дизайн


 

Остави коментар