Instagram отново с нов дизайн

0
Instagram отново с нов дизайн

Instagram отново с нов дизайн

Социалната мрежа Instagram отново направи драстични промени. Този път те са по дизайна на профилите. От няколко дни приложението има нов дизайн на потребителската страница.

Към този момент новата визия е пусната като бета версия и до няколко седмици се очаква да бъде обявена като официална. Новата версия на дизайна ще промени и изгледа на иконите в менюто. Идеята е да се улесни навигацията между различните табове на апликацията. Друга тяхна цел е да направят управлението лесно и удобно, когато използваме смартфоните си с една ръка. Забелязахме също така, че на страницата на личния профил не е показана информация за броя споделени снимки.

Разработчиците непрекъснато експериментират с нови фунцкии, които да направят потребителското изживяване възможно най-лесно и интересно. Една от основните цели на компанията е да ограничат максимално фалшивите акаунти и тези, които се управляват от чат ботове.

С новите алгоритми на приложението вече са засечени и изтрити множество профили, които нарушават правата за ползване. От компанията ни уверяват, че ще продължават да бъдат стриктни с този проблем.

Остави коментар