Huawei Roadshow разкрива тайните на 5G технологиите в София

0
Huawei Roadshow разкрива тайните на 5G технологиите в София

Huawei Roadshow разкрива тайните на 5G технологиите в София

Тази година София отново ще бъде сред домакините на Huawei Roadshow от 16-19април, Компанията ще представи най-новите си разработки, при които технологиите на бъдещето преодоляват разстояния и граници в преследване на по-добро образование, 5G екосистема, 5G решения за бизнеса и максимална скорост на мрежата в реални ситуации.

От 16 до 19 април Huawei Roadshow 2019 ще пристигне в София. Столицата е една от спирките на високотехнологичното пътуващо експо на водещия доставчик на информационни и комуникационни технологии. Шоуто тази година е посветено на 5G технологиите и ще представи най-новите разработки на Huawei в областта.

Експо камионът на Huawei Roadshow 2019 по традиция ще разгърне своите възможности на три локации в София. На 16 април ще го откриете пред бизнес център Antim Tower в кв. Захарна фабрика. На 17 и 18 април ще го откриете пред бизнес център Megapark на бул. Цариградско шосе, а на 19 април – Бизнес Парк София, Сграда 6, Parking Area, Младост 4.

Акцентите в шоуто ще бъдат насочени както към крайните потребители, така и към бизнеса. Huawei ще представи системата FusionROBO – интегрирано решение за компании за дистанционно управление на устройства и ресурси с една обща управляваща система. FusionROBO се предлага в три версии и е способна да намали разходите на клиентите с до 65%.

Huawei ще представи и поредната си технология в областта на интелигентните градове. Базиран на Интернет на нещата сензор за дим е способен да намали значително времето за реакция на пожарните екипи в случай на критична ситуация. Базираният на Интернет на нещата сензор е способен да различи критична ситуация и в реално време да подаде сигнал към службите за борба с пожарите с точни данни за адрес, брой засегнати помещения и степен на опасност.

Сред акцентите на Huawei Roadshow 2019 ще бъдат най-горещите новини в областта на 5G иновациите –включително демонстрации на облачни структури, 5G екосистема, значението на 5G мрежите за бъдещето на транспорта, 5G решения за бизнеса и максимална скорост на мрежата в реални ситуации.

Експо камионът на Huawei ще представи и реално работещ модел на платформата на компанията за електронно ограничение. Демонстрацията позволява посетителите да се докоснат до модел, при който технологиите на бъдещето преодоляват разстояния и граници в преследване на по-добро образование за бъдещето.


Huawei е водещ световен доставчик на инфраструктура за информационни и комуникационни технологии (ИКТ) и интелигентни устройства. С интегрирани решения в четири ключови области –телекомуникационни мрежи, информационни технологии, интелигентни устройства и услуги в облак –ниесе ангажираме да придадем цифрово отношение на всеки човек, дом и организация за един напълно свързан и интелигентен свят.

Остави коментар