Хороскоп 2021 година – част 2

0

Рак

През 2021 няма да се изправяте пред кой знае какви предизвикателства, които да ви създават стрес. Това, което би могло да се окаже пречка, е вашата склонност да се обръщате назад и да подхранвате у себе си чувства, които само ви вредят. Звездните влияния през тази година ще ви подтикват да погледнете напред – към бъдещето, към възможностите за по-добър живот, които ви се дават. Оставeте миналото зад гърба си с всички проблеми, обиди и несправедливости, които може да сте изпитали. Не затъвайте задълго в съжаление. Успеете ли да го надмогнете и да осъзнаете, че сте по-силни, отколкото си мислите, ще пожънете успех. Всичко, за което мечтаете, е отвъд страховете ви.

Ключът за успех в професионалните дела е през 2021 г. да намерите добри партньори и да обедините ресурсите си с тях. Недейте да работите сами и да поемате цялото бреме върху себе си; но и не очаквайте някой да се грижи за вас, а вие да не правите нищо. Разберете какво знаете и можете, в какво сте силни, и после обединете сили с хора, с които сте на една вълна. Същото важи и за финансите ви – печеливши ще бъдат онези бизнеси, проекти и инициативи, в които печелят всички участници. Темата за финансите ще стои на дневен ред доста често през годината. Ако решите да теглите заем или кредит, бъдете внимателни.

2021-ва ще бъде спокойна година за обвързаните представители на знака, които имате добра комуникация и приятелски отношения с партньорите си. Ако с човека до вас общувате активно, споделяте не само приятните неща, но и проблемите, тогава годината ще премине чудесно за вас. Ако обаче в отношенията ви има скрито-покрито, тогава има вероятност напрежението да нараства. За необвързаните 2021 година няма да е най-предразполагащата за нова любов, но през юни може да се появи шанс да срещнете човек, който да ви развълнува.

Тревожността и силните емоции, които може да изпитвате в резултат от промените през тази година, може да се превърнат в риск и за здравето ви. За да намалите този риск, старайте да имате повече доверие в живота.

Лъв

През 2021 година способността ви да си сътрудничите с хората и да изграждате стабилни партньорства ще е основният фактор за успех във всички начинания. Забравете всякакви опити да влияете на близки, колеги и дори на подчинени чрез сила и заповеди – този подход е обречен и заради него ще срещате единствено съпротива. Ако обаче съумявате да намирате общ език с околните и да работите заедно с тях, ще постигате истински успехи. В крайна сметка през тази година имате всички шансове да блеснете и да оберете овациите, стига да преодолеете егото си и да работите наравно с хората около себе си.

През 2021 много от вас може да намерите ново призвание. Възможно е да започнете да работите за себе си, а също и да се включите в общественополезна кауза. Ще търсите начини да изразите себе си и да добиете по-голяма свобода на работното си място. Ако пък вие сте начело, заложете на комуникацията с подчинените си. През 2021-ва е възможно да имате някои притеснения за пари, но те може да се превърнат в стимул за вас, като ви подтикнат да откривате нови хоризонти за творчество и придобиване на допълнителни доходи.

2021-ва е година за изграждане на стабилни и дългосрочни взаимоотношения, което ще проличи и от събитията в личния ви живот. В случай че с човека до себе си не сте на една вълна, трудно ще се разберете и нищо чудно да решите, че въпросната личност не е за вас. Ако обаче връзката ви има потенциал, тя може да прерасне в съвместно съжителство или брак. Нововъзникналите любовни връзки също много бързо може да станат сериозни.

През 2021 година ще е добре да сте по-внимателни и да се отнасяте грижливо към себе си. Не хабете напразно нерви за неща, които са извън ваш контрол, за да не си докарате здравословни проблеми. Предприемайте действия, за да избегнете застоя – творческите занимания и хобитата може да ви бъдат доста полезни в това отношение. Спортувайте, но умерено.

Дева

През 2021 година вашата задача ще е да свържете чисто практичните аспекти на живота – вашата работа и всекидневните задължения – с някакъв по-висш смисъл или с по-мащабна цел. Много от вас ще осъзнаете необходимостта да работите не само за пари, но и за да сте полезни по някакъв начин. Ако пък вече имате такава работа, то нищо чудно през тази година да се разгърнете и да допринесете още повече за своята общност. Някои от вас ще откриете, че каквото и да постигате на физическо ниво, то не ви е достатъчно. Старайте се да не се концентрирате толкова върху дребните неща и върху непосредствените задачи, които трябва да вършите. През тази година имате шанс да осъществите сравнително лесно някои промени – и в личен, и в служебен план, но трябва да сте активни и да действате.

През тази година работа няма да ви липсва – всъщност отговорностите и задълженията ви ще бъдат доста. За да се справите добре, бъдете организирани и правете планове с добре преценени срокове. В същото време обаче не забравяйте да поглеждате и по-голямата картина – крайната цел, която преследвате. Шанс за растеж ще имате, но от вас ще се изисква да се докажете и наистина да си изработите успеха.

На тези представители на знака, които сте намерили своя партньор и имате стабилна връзка, 2021 година едва ли ще донесе кой знае какви промени. Необвързаните може да имате романтични преживявания, но те като че ли ще са съпроводени с известни колебания, неясноти и объркване.

За да сте в добро здраве и добра форма, през 2021 година внимавайте колко работа поемате. Грижете се за себе си и не позволявайте на служебните ангажименти да ви пречат да се храните пълноценно и да спите достатъчно. Обръщайте специално внимание на нервната си система.

Остави коментар