Хороскоп 2021 година – част 1

0

Овен

През 2021 година ще съумеете да постигнете стабилен растеж в областите, в които влагате енергията си – най-вече в работата и бизнеса. Ще имате добри възможности за напредък, но, за да се възползвате от тях, има някои препоръки. Първо, бъдете активни и осъществявайте намеренията си. Второ, не очаквайте бързи успехи – действайте обмислено, с план и стратегия, и работете усърдно. Трето, каквито и да са целите ви, ще ги осъществите по-лесно, ако работите в екип с други хора и поддържате добра комуникация. Силен акцент за годината при вас ще има върху груповите и екипните дейности – може да се присъедините към някаква група, да сформирате нов екип, да намерите съмишленици за ваша лична кауза.

През 2021 ще имате добри възможности за развитие в кариерата. Поставете си дългосрочна цел и я следвайте – това е печелившата стратегия за вас. Що се отнася до финансите, там всичко ще зависи от това дали и за какъв период следвате своя път. Ако вече от доста време практикувате професията, която ви е на сърце, то тогава през 2021 година може да очаквате допълнителни приходи и финансова стабилност. Инвестирайте спечелените пари разумно – в обучение, придобиване на нови ресурси, в нови проекти. Ако обаче тепърва тръгнете по нов път, тогава за финансова сигурност едва ли ще може да се говори. Това не бива да ви отчайва – ако правите нещо, за което имате заложби, работите усилено и в екип с подходящите хора, и финансовите успехи ще дойдат.

И в любовта ключът за успех е да общувате по-активно и по-ефективно с партньора/партньорката и с важните хора в живота си. Тук риск от кой знае какви сътресения няма, стига да съгласувате решенията си с човека до вас и да не мислите само за себе си. Липсата на комуникация може да създаде проблеми, така че говорете повече за плановете и намеренията си.

През тази година не се очертават сериозни рискове за здравето ви, тъй като няма да сте подложени на кой знае какво напрежение. Имайте си едно наум в средата на януари, когато има известна опасност.

Телец

И през 2021 година отново ключовата дума за вашия знак ще е „промяна”. Ще усещате силен подтик да оставите нещо зад гърба си, да се освободите от взаимоотношения и ангажименти, които ви възпират да се развивате, най-вече да не чувствате, че не сте подобаващо оценени. Ще поемете по нова посока, която ви пасва много повече, но за съжаление преди това ще трябва да преодолеете доста силна вътрешна съпротива. Хубавото е, че промяната ще ви донесе свобода. През 2021-ва животът ще ви тласка да общувате с по-нестандартни хора, да възприемате различни от вашите идеи, да споделяте с другите това, което притежавате – не само вещи и пари, но и умения, знания, опит.

За много от вас 2021-ва ще е година на нови начинания и интересни обрати. Напълно възможно е да смените работното място, позицията си, и дори сферата си на дейност. В такива периоди проблемът е, че може да изпитвате несигурност и да губите почва под краката си, но това е нормално. Обрати ще има и във финансовата сфера – възможни са както неочаквани разходи, така и допълнителни приходи и големи материални придобивки – всичко ще зависи от това как използвате ресурсите си и как управлявате парите си. Не отлагайте промените, които искате да осъществите.

През 2021 повечето от вас ще сте концентрирани върху промените в работата или реализацията на някои собствени творчески начинания – любовната тема като че ли ще отстъпи на заден план. Все пак при някои може да има нова любов, и дори нова връзка – ако това стане, тя ще е с човек, който наистина ще ви промени и ще ви открие нова перспектива към живота.

През 2021 г. нервната ви система ще е уязвима. Ще сте по-неспокойни, на моменти и избухливи, така че търсете начини за релаксация. Разходки сред природата, градинарство, изкуство – тези неща може да ви действат доста добре. Като цяло през тази година ще има периоди, изпълнени с по-голямо напрежение, да изпитвате несигурност; възможно е да ви обземе тревожност.

Близнаци

През 2021 година ще берете плодовете на усилия, които сте полагали през изминалите години. Ако в миналото сте засели някакво семенце и сте го отглеждали грижливо, с други думи, работили сте усърдно по осъществяването на някаква цел, сега търпението ви ще бъде възнаградено. Може да излезете една крачка напред в своята област, да получите повишение или заслужено признание; или може да съградите нещо стабилно, на което ще се опирате в бъдеще. Ще имате и силна подкрепа – в обкръжението ви ще има хора.През 2021-ва ще има възможност да се докажете като авторитет. Годината е много благоприятна и за обучение.

2021-ва ще е много добра година за вас, що се отнася до бизнеса, професионалното развитие и постигането на финансова стабилност. Едно от условията да реализирате всичко това е да работите целенасочено и да не се разпилявате много-много. Разбира се, за вас е нормално да се захващате с няколко неща едновременно, но гледайте все пак да очертаете своите приоритети и добре да управлявате времето си.

2021 ще е особено решаваща година за вашия любовен живот. Може да срещнете човек, който ще окаже голямо влияние върху вас и ще промени нормалния ход на всекидневието ви. Възможно е също да започнете нова връзка. Някои може да си купите дом или да имате дете – това е следващ етап в развитието на връзката. Ако обаче сте обвързани, но нещата не вървят, може да решите да продължите сами – отношения, които са основани на навик или буксуват, трудно ще оцелеят през тази година. За стабилните партньорства няма рискове.

Годината ще е доста благоприятна за вас и в здравословно отношение. Ако възникне по-сериозно заболяване, то това вероятно ще е знак, че сте се отдалечили много от самите себе си и от плана на живота си.

Остави коментар