Хари Стайлс ще открие наградите Грами тази неделя

0
Грами

Песента – Watermelon Sugar ще бъде първата, която ще открие вечерта на музикалните награди “Грами”. Това каза пред Variety Джак Сусман, изпълнителен вицепрезидент на CBS за промоции, музика и събития на живо.

“Не искате да пропуснете върха на шоуто. Това ще бъде музика, която ще бъде толкова силна и чувствена, както не сте я виждали досега. Имаме Хари Стайлс, този невероятен артист, в началната част на шоуто и ние просто ще продължим да ви държим с притаен дъх.”

каза Джак Сусман.

Хари със сигурност ще се надява на успешна вечер на наградите.

Тъй като се готви и за три награди. За най-доброто солово поп изпълнение за Watermelon Sugar, най-добрия поп вокален албум за Fine Line и най-доброто музикално видео за Adore You.

Бившата му приятелка Тейлър Суифт също ще организира социално дистанцирано представление на събитието.

Както и BTS, Cardi B, Billie Eilish, Haim, Lil Baby, Dua Lipa, Chris Martin, John Mayer, Megan Thee Stallion, Maren Morris, Пост Малоун и Роди Рич.

“Искахме да го направим правилно за артистите. Беше трудна година. Това е момент във времето, в който тези артисти да излязат на сцената. И да се свържат с фенове, които са гладували за такива моменти. Имаме прекрасна група от разнообразни музикални таланти.”

„За зрителя вкъщи това няма да бъде дистанционно предаване на Zoom … Ще бъдете толкова зрелищно, сякаш го гледат в Staples с още 14 000 фенове.“

продължи Сусман.

„Грами“ 2021 г. ще се състои в и около конгресния център в Лос Анджелис. Спектакъла ще включва комбинации от живо участие, лични и предварителни записи. Тревор Ноа ще е домакин.

Остави коментар