Кортни Кокс – гримиране за по-малко от 5 минути

0
Кортни Кокс

Кортни Кокс е една от най-разпознаваемите актриси, добивайки огромна слава през 90-те години.

Благодарение на сериала „Приятели“, Кокс се превърна в любимка на много поколения, които я следят в социалните мрежи и изпитват интерес към това, което се случва в личния ѝ живот.

56-годишната актриса винаги е била открита към фенове си.

Като никога не е криела, че се е подлагала на пластични операции, за да поддържа кожата си млада и свежа. 

Постепенно обаче тя решава да се откаже от допълнителни процедури. Преди няколко години Кокс разкри, че е премахнала всички филтри, които си е слагала и се чувства много по-добре. „Сега се харесвам повече, отколкото когато бях с пластични операции“, споделя тя.

Добавя, че изключително много се е страхувала от старостта, но осъзнала грешката си, благодарение на свой приятел. 

Той ѝ е казал, че няма нужда повече да се доверява на хирурзите, а просто да приеме истинските си години и да се наслаждава на живота.

Според Кокс, инжекциите са накарали лицето ѝ да изглежда абсурдно, а не младолико. 

„Изглеждах фалшива. Тъй като имам тъмна кожа, филърите не бяха много добро решение“, разказва актрисата. Добавя, че вече е напълно наясно, че лицето ѝ ще се промени с годините и кожата ѝ може да увисне, но е готова да го приеме.

Въпреки че Кокс се е примирила с остаряването, това не означава, че е спряла да се грижи за красотата си.

Тя публикува клип, в който показва на своите последователи как може да се гримира за по-малко от пет минути. 

„Тъй като винаги закъснявам, трябваше да се науча да се гримирам по най-добрия начин само за пет минути“, казва Кокс в клипа.

Като за начало актрисата използва коректор и фон дьо тен, които смесва заедно върху ръката си. За да ги нанесе върху лицето си, разчита на четка от козметичната линия на Селена Гомес Rare Beauty.

Поставя сместа под очите си, около устата и навсякъде, където види червени петна. Ние трудно открихме такива, но все пак ще повярваме на Кортни, че ги има.

След това се насочва към нова четка, с която да нанесе руж върху бузите, носа и брадичката. После е време за любимия ѝ молив за очи от Том Форд, който е с бронзов цвят.

Актрисата споделя, че прави неперфектна права и плътна линия към миглите си, за да прикрие татуировка, която е направила преди години и вече е посиняла.

„Тя е странно синя. Мразя я. Не го препоръчвам на никого“, казва Кортни във видеото.

След това тя взема светлокафяв молив за очи, за да очертае долните си мигли. След това е време за извиване на миглите, защото казва, че те са ѝ много прави.

Когато и тази стъпка е направена, Кокс избира любимата си спирала на Marc Jacobs, за да завърши визията на очите.

Преди да излезе от вкъщи, актрисата попива лицето си с оризова хартия, за да премахне излишната мазнина.

Остави коментар