Грешки в стила: дрехи за ниските момичета

0

Когато ниските момичета избират дрехи, те трябва да помнят, че основната им задача е да станат визуално по-високи и по-слаби.

Яке с права кройка или бомбер: Ниските момичета не трябва да носят дълги якета и модели с голям размер – те ще ви направят по-дребни. Изберете къси блейзери.

Голяма риза: Ако не пъхнете горната част на комплекта в панталон, дънки или пола, това визуално ще направи краката ви по-къси и ще съсипе целия силует. Освен това стилистите препоръчват да се прави това не само от миниатюрни момичета, но и от високите. Можете да експериментирате и да приберете само един подгъв на ризата, за да изглежда тоалетът ви още по-интересен.

Дрехи с ниска талия: Дрехите с ниска талия ще създават впечатление, че жената има къси крака – това изобщо не е необходимо за ниска жена. Минете покрай такива дрехи и обърнете внимание на високите панталони и рокли.

Бебешки дрехи: Не подчертавайте тийнейджърския си ръст с „детски“ неща.

Контрастни цветове: Контрастните цветове разбиват фигурата на отделни части и малкият ръст веднага привлича погледите.

Хоризонтални ивици: По-добре е да забравите за хоризонталните щампи: те намаляват височината и визуално разширяват фигурата. Определено вашият избор е разнообразие от щампи с вертикални ивици с всякаква ширина и цвят. Такива дрехи не само удължават фигурата, но и ще ви направят по-слаби.

Обувки с каишка: Каишката „отрязва“ крака и го прави по-къс. Затова предпочитайте обувки без презрамка. Най-подходящите обувки за вас са спретнати лодки, за предпочитане с телесен цвят. Тези обувки не само удължават краката.

Обувки с дебела подметка: По-добре е да не носите масивни обувки с огромни токчета: те изглеждат доста нелепо на малките момичета. Изберете обувки със стабилни токчета, не толкова груба и спретната платформа.

В допълнение към дрехите и обувките, ниските момичета трябва да обърнат внимание на чанти и бижута – те трябва да бъдат миниатюрни и грациозни.

Остави коментар