Големи задръствания и опашки заради черният петък

0
Големи задръствания и опашки заради черният петък

Големи задръствания и опашки заради черният петък

Черен петък – ден на голямото пазаруване и големите намаления. С тях обаче идват и големите опашки в магазините и големите задръствания около големите търговски обекти.

Заради еуфорията около ниските цени на повечето артикули по магазините около големите търговски обекти се образуваха тапи от коли. Екипи на КАТ следят за спазването на правилника за движение, но от пътна полиция споделят, че въпреки това нарушения не липсват.

В столицата най-големи задръствания се образуваха на бул. Цариградско шосе и бул. Черни връх. Не липсват и шофьори, които се опитват да направят обратни завои и да минат в насрещното движение или да прередят колоната от автомобили.

Повечето молове затвориха паркингите, тъй като са пълни на 100% и не могат да поемат повече автомобили, което допълнително изнервя шофьорите.

За да се избегнат фалшивите намаления инспектори от Комисията за защита на потребителите правят изненадващи проверки на търговците. Получени са сигнали за изкуствено надути цени, след което намалени за специалния ден.

Вижте колко продажби направи един от големите онлайн магазини – eMAG за един ден, по време на Черния петък, тук.

Остави коментар