Game of Thrones: Кой ще седне на Железния трон? Тийзър на финалния епизод.

0

Game of Thrones: Кой ще седне на Железния трон? Тийзър на финалния епизод.

След вчерашния пети епизод дойде и моментът, в който можем да кажем, че остава само един епизод до развръзката на любимия ни сериал Game of Thrones.

От HBO пуснаха тийзър, с който да загатнат какво ще се случи във финалния епизод. Не очаквайте много разкрития от тийзъра, все пак е финал на сагата и не върви да разкрият най-интересното в кратко видео. Ако все още не сте изгледали вчерашния епизод, то по-добре не четете новината надолу, тъй като се разкриват детайли относно случилото се.

За първите четири епизода от последния сезон се случиха доста интересни неща, но вчерашния пети епизод със сигурност оглавява класацията по сцени. Според нас епизодът беше по-добър и по-интересен дори от този, в който убиха Кралят на Нощта, но това си е лично наше мнение.

В снощния епизод видяхме как Денерис показа на всички, че наистина е дъщеря на баща си – Лудия крал. Въпреки, че войниците на Церсей се предадоха, Денерис не прояви милосърдие към тях, както и към обикновените жители на Кралски чертог. Дали постъпката ѝ беше правилна или не – това всеки трябва да прецени за себе си. Винаги може да се намери и положителната и негативната страна на действията ѝ.

Забелязахме как на Джон Сноу не му се понрави случващото се. Дори се опита да спре Неопетнените да не нараняват повече хора, но беше малко като глас в пустиня. Все пак той сам си е виновен за създалата се ситуация, тъй като не можем да отречем и неговата вина за настъпилата промяна в характера на Денерис, която се оказа негова леля.

В цялата суматоха, която се създаде в епизода, за малко да изгубим и Аря. Все пак сценаристите явно са решили, че има какво още да видим от нея и затова бе спасена. С какво обаче ще ни изненада в последния епизод – ще разберем едва другия понеделник.

Клегейн пък, най-накрая постигна желаното отмъщение, макар това да костваше и собствения му живот. Все пак се радваме за него, че успя да изпълни това, което толкова дълго време чака.

Game of Thrones: Кой ще седне на Железния трон? Тийзър на финалния епизод.
Снимка: eonline.com

Церсей и нейният любим Джейм също намериха смъртта си в снощния епизод. Дали това обаче е наистина така или просто сценаристите искат да ни държат в напрежение до финала – не е сигурно. Предвид сцената, шансовете да са оцелели след като върху тях се срути цяла сграда са минимални, но все пак това е „Игра на Тронове“ и никога, нищо не е сигурно.

Тийзърът на финалния епизод не ни показва кой знае какво. Виждаме как от Кралски чертог не е останало почти нищо, но това го видяхме и в самия пети епизод. От HBO искат да ни накарат да си мислим, че Денерис се е възкачила на трона и командва парада, но дали е така ще разберем като излезе епизода.

Остави коментар