Гал Гадот или Жената Чудо, чака третото си дете

0
Гал Гадот или Жената Чудо

“Да раждам ме кара да се чувствам като богиня” – Гал Гадот чака трето дете

Гал Гадот – актрисата, която вече добре познаваме като Жената-Чудо – е и майка-чудо в реалния живот.

Тя вече обяви, че очаква третото си дете със снимка в социалните медии. В която всички са усмихнати до уши, а съпругът и двете ѝ деца са сложили длани на леко набъбналия ѝ корем. Говорител на Гадот е потвърдил щастливата новина пред “CNN”.

Към снимката в Instagram пък бившата Мис Израел пише “Хайде отново!”.

Гал споделя, че бременността и майчинството действително ѝ дават сили както нищо друго на този свят. В разговор за “CNN” тя казва, че може да звучи ужасно захаросано и банално, но докато ражда, тя действително се чувства като Жената-чудо.

“Да раждам ме кара да се усещам като богиня”, категорична е актрисата.

В друго свое интервю тя заявява, че майчинството е най-доброто нещо, което някога ѝ се е случвало.

А обявлението за бременността ѝ доста прилича на начина, по който съобщава, че очаква бебе номер две от съпруга си Ярон Версано. Тогава двамата си направиха симпатично селфи в огледалото. На снимката се вижда отново Версано сложил длан на корема на съпругата си, намеквайки, че тя е бременна.

Двойката е женена от 2008 г. и непрекъснато доказват колко стабилно семейство са.

Версано не спира да повтаря, че той е най-най-големият фен на своята съпруга, в която наистина вижда Жената-чудо. Нещо повече, когато Гадот сериозно се колебае дали да приеме ролята на всемогъщата Даяна Принс, именно мъжът до нея я насърчава да каже “Да” на този сериозен ангажимент.

Гал има две дъщери – Мая и Алма – и Янор изтъква, че именно за тях ще е добър пример да видят майка си в подобна роля. А сега Гадот ще даде супер пример как можеш да си едновременно майка, актриса и супергероиня.

Източник: webcafe

Остави коментар