Фън Шуй трикове за спалнята

0
Фън Шуй трикове за спалнята

Фън Шуй трикове за спалнята

Фън Шуй е древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията Ци. Това е система, която се счита, че използва законите на Небето и Земята за да подобри личния живот с положителна Ци енергия.

Според китайската философия Ци е естествената енергия, която изпълва и пронизва вселената и присъства постоянно във всички живи организми и неживи обекти. Тя е основна сила на всяко движение във вселената, било то физическо или умствено.

Чрез изкуството Фън Шуй може да избираме по-благоприятни места за живеене или да се правят промени в дома, така че да направим дома си едно по-добро място за живеене.

За много хора това може да звучи налудничево, но почти всеки който го е изпробвал може да усети разликата.

Снимка: residencestyle.com
Снимка: residencestyle.com

Спалнята е най-интимното място в дома на всеки от нас. Тя е предназначена да ни даде спокойствие, отмора и приятни емоции. Експертите по Фън Шуй твърдят, че можем да премахнем лошата енергия от помещението със следните няколко трика:

Огледало в спалнята
Когато в спалнята имаме огледало и то отразя изцяло леглото или част от него, това означава че във връзката между партньорите има намеса на трета страна. Необходимо е да преместим така огледалото, че да не дава отражение от леглото.

Снимки и картини в спалнята
Хубаво е да има картини в спалнята, но те трябва да бъдат подбрани правилно. Ако на картините се изобразяват негативни емоции като самота, агресия и враждебност, то те влияят и на отношенията на партньорите и на цялостната хармония в стаята.

Залепено за стената легло
Спалнята не бива да бъде залепена до стената в никакъв случай. Спалните са предназначени за двама и затова е необходимо те да могат лесно да стигнат до местата си. Когато долепим спалнята до стената, пречим на някой да влезе в живота ни, твърдят Фън Шуй експертите.


Вижте още:
Тефлоновите тигани са вредни за здравето
5 трика за по-топла и уютна зима


 

Остави коментар