Екзотични острови, които си струва да посетите

0
Екзотични дестинации, които си струва да посетите

Бали

Остров Бали, Индонезия, е истински тропически рай. Още с пристигането си на острова можете да се отдадете на пълен релакс. На острова ще преоткриете един нов, различен начин на живот.

Бали е впечатляваща дестинация, предлагаща богатата си култура и забележителна природа. Особено внушителни са скулптурите на богове и богини, които придават мистичност и тайнственост.

Бора Бора

Бора Бора е предпочитана дестинация за много почиващи с афинитет към лукса. Островът е перфектното място за пълноценна релаксация и романтика. Ако искате да избягате от света, добавете мястото към списъка с планувани пътувания. Тук можете да наемете емблематичните бунгала, разположение над водата, със стъклени подове и сламени покриви.

Фиджи

Фиджи е архипелаг, съставен от 332 по-големи и над 500 малки островчета. Въпреки, че е много отдалечен, архипелага разполага с изобилие от гори, минерали и морски дарове. Икономиката е една от най-развитите в южната част на Тихия океан. Най-близкият континент до архипелага е на 1700 километра разстояние.

Остави коментар