Една надежда за живот – дари и помогни

0
Мирослав Мирчев е аниматор с диагноза диагноза АЛС

Мирослав Мирчев е аниматор с диагноза диагноза АЛС

Този път пишем една по-различна новина. Това е една надежда за живот.

Към нас се обърна Петя Колева, с молба за събиране на средства за приятел в нужда. Кампания с една единствена цел – събиране на средства за лечение.

Във време, когато COVID-19 доминира новините, е може би странно да Ви пиша с такава молба, но Мирослав се бори с невъзможността да излиза от много повече от седмица.“

Мирослав Мирчев е аниматор с диагноза диагноза АЛС – амиотрофична латерална склероза повече от две години и състоянието му се влошава. Пробвал е различни терапии и продължава да се бори. Единствената му надежда е терапията със стволови клетки и той е наясно с рисковте, но все пак иска да опита. Има надежда.

Докато повечето болници не искат да се ангажират, една болница в Сърбия обмисля в момента възможността да му предложат лечение. Докато стане това, той има нужда от средства за да може да диша, защото от тази сутрин има съмнения за пневмония и вероятно грип.

Молбата ни, от негово име, е ако може да се запознаете с кампанията му в HelpKarma и ако имате възможност да помогнете. Ако нямате финансова такава, то споделете призива, за да достигне до повече хора.

На Мирослав му е нужен инвазивен апарат за дишане, който струва около 25 000 лева, както и специално легло за обездвижени болни, което е 3200 лева. Той няма тези средства и единствената му надежда са хората. Нека му помогнем!

Остави коментар