Джиджи Хадид и Зейн Малик със снимка на дъщеря им

0

Джиджи Хадид и Зейн Малик отпразнуваха първата си Коледа като родители. Моделът и певецът, които през септември посрещнаха заедно първото си дете, публикуваха сладки снимки на момиченцето им.

На снимката дъщеря им, чието лице не се вижда, носи бежов костюм на Gucci с плетени обувки, които наподобяват маратонките на Jordan. Хадид добави няколко празнични емотикони към снимката. Тя публикува и втора снимка на дъщеря им, която лежи. Двойката все още не е споделила публично името на дъщеря си, като Хадид само е дала на феновете поглед към бебето й в социалните мрежи. По-рано този месец дуетът майка-дъщеря се разхожда в Ню Йорк.

Очевидец разказа, че са отишли ​​до апартамента на сестрата на Хадид Бела Хадид в SoHo. И докато малка тълпа се събираше около новата майка на разстояние, източникът отбеляза, че тя изглежда не се притеснява от това.

“Тя изобщо не изглеждаше като нервна майка на новородено! Тя се придвижваше сред тълпите и неравните павета по тротоарите, както и в метрото, точно като професионалист”, каза очевидецът.

По-късно Хадид отиде в Instagram, за да сподели снимка на себе си, която тласка бебето си в количка през прясно паднал сняг. Тя надписа снимката: „Първият й сняг 🗽“

 

Остави коментар