4 октомври 2022

Дженифър Анистън иска да осинови бебе от мексикански приют

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън става майка и леляпо едно и също време. Племенницата на актрисата очаква първото си дете през лятото.

При дългоочакваната среща на “Приятели” преди дни стана ясно, че Дженифър Анистън е споделила намеренията си да осинови бебе от мексикански приют, на който често помага с дарения. Очаква се актрисата да вземе дъщеричката си през юни, когато трябва да приключи процедурата по осиновяването.

В същото време обаче стана ясно, че, отново през лятото, Дженифър Анистън ще стане и леля. Дъщерята на нейния по-голям полубрат Джон Мелик – Айлиш Мелик и нейният съпруг Шон Небия очакват първото си дете. Двойката оповести хубавата новина още през декември, но наскоро племенницата на Анистън – Айлиш, сподели снимка в Инстаграм, на която е в напреднала бременност. Очаква се бебето на Айлиш да се роди през месец юли.

Дженифър Анистън е единственото дете на Нанси Дау и Джон Анистън, но тя има двама полубратя. По-големият от тях и баща на Айлиш е Джон Мелик III. Той е син на Нанси от първия ѝ брак.

Актрисата има и полубрат по бащина линия от втория брак на баща си с Шери Рууни – Александър Анистън.

Така, ако всичко върви по план и Дженифър Анистън успее да осинови дете, тя ще стане майка и леля почти по едно и също време.

Остави коментар