Джеймс Бонд надви Индиана Джоунс и Джейсън Борн

Джеймс Бонд

Джеймс Бонд надделя над Индиана Джоунс и Джейсън Борн, за да бъде обявен за любим филмов герой на почитателите на киното, пише в. “Мирър”. Позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания. Това предаде БТА.

Допитването на Шоукейс Синемас показва, че прочутият агент 007, в чийто образ в последно време се превъплъщава актьорът Даниъл Крейг, лежи на сърцето на една от всеки пет анкетирани дами. Джеймс Бонд е получил 24 процента от общия вот. Следван от Индиана Джоунс с 19 процента и Робин Худ и Супермен, които си поделят по 10 процента.

Колкото до филмовите злодеи, любимец на феновете на киното е Ханибал Лектър от “Мълчанието на агнетата”. Следван от Дарт Вейдър и Жокера.

“Джеймс Бонд е неизменно присъствие в британското кино от десетилетия и изглежда повече от логично преди предстоящото излизане на новия филм от поредицата “Смъртта може да почака” именно той да бъде избран за любимия екранен герой.”

казва Марк Барлоу от Шоукейс Синемас.

“Едва ли някой ще оспори и първенството на Ханибал Лектър сред филмовите злодеи. Тези типове персонажи са създадени за големия екран.”

допълва Барлоу.

Кристина Ричи става част от звездите в третото продължение на “Матрицата”

Кристина Ричи е новото попълнение в актьорския състав на четвъртия филм от поредицата “Матрицата”, пише сайтът киносайтът Collider, позовавайки се на “Warner Bros.”

Подробности около ролята, която 41-годишната актриса изпълнява в третото продължение на фантастичния екшън, не се разкриват.

Сред останалите звезди в лентата са Киану Рийвс, Кери-Ан Мос, Джейда Пинкет Смит, Приянка Чопра, Нийл Патрик Харис. Лана Уашовски е съсценарист, режисьор и продуцент на продукцията.

Заради коронавирусната пандемия снимките на “Матрицата 4” бяха преустановени за пет месеца. Първоначално беше планирано филмът да излезе на екран през май тази година, припомня БТА. Новата дата, на която “Матрицата 4” ще тръгне по кината и в стрийминг платформата HBO Max, е 22 декември 2021 г.

Кристина Ричи е позната на зрителите с ролите си в продукции като “Русалки”, “Семейство Адамс”, “Каспър”, “Слийпи Холоу” и други.

Остави коментар