DJ Roger Sanchez се завръща в България с грандиозно хаус парти в YALTA

0
DJ Roger Sanchez се завръща в България с парти в Ялта

DJ Roger Sanchez се завръща в България с парти в Ялта

Утре вечер, на 04 октомври, легендарният диджей и продуцент Roger Sanchez се завръща отново в България за парти на Радио NOVA и YALTA CLUB.

Освен с многобройните си хитови парчета и ремикси, американският хаус диджей и продуцент е известен и с недостижима техника на миксиране. Роджър е роден в семейство на имигранти от Доминиканската република. Още от малък той иска да се занимава с музика. Първоначално изучава архитектура, но след това се отказа и започва да следва мечтите си – стартира своята кариера като диджей.

В края на 80-те години Санчез вече пуска в едни от най-добрите клубове в Ню Йорк, а през 1990-та издава първото си собствено парче. Големият му успех идва с проекта „Transatlantic Soul” и трака „Release Yo’ Self”.


Чуй 20 от най-запомнящите се хитове на Roger Sanchez:

20 от най-запомнящите се хитове на Roger Sanchez
Снимка: radionova.bg

Продуцентът е работил с много звезди от световната сцена. Ремиксирал е хитове на Майкъл Джексън, Джанет Джексън, Мадона, Роби Уилямс, Лени Кравиц, Кайли Миноуг, Стинг и още много други.

През 2002 година Роджър създава първия си лейбъл под името “Stealth Records”, а преди 5 години и втори – „Undr The Radr”. През 2004-та година взима награда Grammy за най-добър ремикс на парчето „Hella Good” на No Doubt. Четири пъти е обявяван за хаус диджей на годината на DJ Awards, а предаването му има приз за най-добър подкаст за 2007-ма година на американските International Dance Music Awards.


Ако все още не сте купили своя билет за партито – направете го сега!

www.eventim.bg

Остави коментар