Digital 4 Varna идва на помощ точно преди Черен петък 2019

0
Digital 4 Varna идва на помощ точно преди Черен петък 2019

Digital 4 Varna идва на помощ точно преди Черен петък 2019

След първата конференция Digital 4 Varna: SEO & Content Marketing, която се състоя в началото на летния сезон във Варна и пожъна огромен успех, идва и нейното есенно издание. То ще се проведе на 3 Ноември и е посветено на Black Friday 2019. Именно поради тази причина събитието е ключово и ще бъде от голяма помощ за местния бизнес и търговия, но и не само.

Как да организираме своята кампания за Black Friday? – въпрос без или често с неясен отговор, който всеки търговец на дребно си задава. Именно за това лекторите на Digital 4 Varna ще дадат практически насоки и ще представят някои от своите Case Studies, показващи успешните бизнес стратегии. Точно това е и главната идея на събитието – все повече компании да успеят да развият своите маркетингови програми по начин, който да им донесе значителни приходи през последния петък на Ноември.

Конференция от този ранг, с чисто практическа насоченост, се прави за пръв път във Варна и това е отлична възможност за комуникация с най-добрите български дигитални специалисти в областта на продажбите, маркетинга и оптимизацията.

Максим Гасумянц | Digital 4 Varna идва на помощ точно преди Черен петък 2019
Снимка: Максим Гасумянц | OrderAdmin

По програма са предвидени общо седем ключови теми. За финал е оставена най-интересната част от форума. Тя се казва Успешни и неуспешни практики е под формата на отворена дискусия. В нея ще вземе участие Максим Гасумянц, който е съосновател и управляващ директор на компанията OrderAdmin, чиято мисия е да помага на онлайн ритейлерите да подобряват логистиката и доставките.

Максим Гасумянц: “Управлението на инвентара в магазините за електронна търговия може да бъде голямо предизвикателство. Събития като Черен петък или други сезонни разпродажби, могат да претоварят и дори да спрат доставянето на поръчки, ако те не са добре подготвени. Използването на технология, която позволява да се разширят човешките ресурси в склада и да се оптимизират текущите процеси, със сигурност ще реши тези проблеми.”

Digital 4 Varna идва на помощ точно преди Черен петък 2019
Снимка: OrderAdmin

Това запомнящо се изказване на Максим още преди година, ясно показва необходимостта от подобен вид решения за онлайн магазините и техните складове, особено по време на пикови за продажбите моменти, какъвто е поводът и основната тема на есеннтото издание на Digital4Varna.

Остави коментар