Дейвид Бекъм – фен на високите скорости и Формула 1

0
Дейвид Бекъм – фен на високите скорости и Формула 1

Дейвид Бекъм – фен на високите скорости и Формула 1

Всички знаем, че където и да се появи Дейвид Бекъм, не само че не остава незабелязан, напротив – той винаги успява да събере всички погледи. В края на миналия месец той изгледа на живо старта от Формула 1 в Бахрейн. До края на състезанието обаче, Бекъм от зрител се превърна в активен участник на събитието.

Embed from Getty Images

Бившият вече футболист, който очевидно е фен и на високите скорости, не скри факта, че симпатизира на пилота Люис Хамилтън. За радост на Бекъм, именно той спечели надпреварата, като финишира на първи място. А именно Дейвид имаше честта да развее сигналния флаг за финала на състезанието.

Преди да започне самото състезание, Бекъм посети отбора на Red Bull и имаше възможността отблизо да разгледа как се случват нещата във Формула 1. По изражението на лицето му ни става ясно, че е доста впечатлен и ентусиазиран. Първо разгледа отблизо болидите, след което се премести във ВИП ложата, за да гледа самото състезание.

Когато неговият любимец Хамилтън финишира на първо място, Бекъм успя да поднесе лично поздрави, а след това са отпразнували победата подобаващо. Сигурни сме, че това е бил един незабравим ден за бившата футболна звезда.

Дейвид Бекъм отново доказа своя имидж на стилен мъж, след като съчета светъл костюм с раирана риза в бяло и синьо. Обичайната за него прическа, слънчевите очила и секси усмивката му показват, че той е от мъжете, за които годините само работят в тяхна полза.

Остави коментар