Децата от ЕСПА събраха 20 хиляди лева за благотворителност

0
Акция "Милосърдие" | Снимка: espa-bg.com

Акция "Милосърдие" | Снимка: espa-bg.com

Вдъхновени да помагат на нуждаещите се, малчуганите от частно средно езиково училище ЕСПА организираха кампания „Милосърдие“ на Немския коледен базар в София.

На тазгодишния коледен базар децата от ЕСПА имаха своя къщичка, в която продаваха ръчно изработени коледни картички. За тях тази година валяха усмивки, а не сняг. Щастливи сме, че има такива мотивирани да помогнат в една добра кауза деца. От деца за деца! Радваме се, че има и такива учители, които да отделят от личното си време, за да подпомогнат всичко това да се случи.

Акция "Милосърдие" | Снимка: espa-bg.com
Акция “Милосърдие” | Снимка: espa-bg.com

Благодарение на неспирния ентусиазъм и труд на всички, както ученици така и преподаватели, тази година те успяха да достигнат до много хора. По време на благотворителната кампания са събрани над 20 000 лева, с които ще зарадват децата от домове за деца, лишени от родителски грижи, от семеен тип „Св. Софроний Врачански“ и „Св. Паисий Хилендарски“, София.

Тази Коледа те получиха своите така мечтани подаръци, но освен тях намериха и нови приятели в лицето на учениците от ЕСПА, които сами отидоха да им ги подарят!

Поздравления за добре свършената работа и продължавайте в същия дух!

Остави коментар