Цветовете в мъжката мода през зимния сезон

0
Цветовете в мъжката мода през зимния сезон

Цветовете в мъжката мода през зимния сезон

Обикновено хората свързваме есента и зимата с мрачно време. Това влияе и на избора ни и за дрехи. Повечето хора през студените месеци заменят гардероба си с дрехи в тъмната гама – кафяво, сиво, тъмно синьо и черно.

Есента и зимата обаче, също имат своя чар и не бива това да ни смачква настроението и визията. Съветваме ви да разчупите сивото си ежедневие с цветен гардероб. Пробвайте, сигурни сме, че това ще се отрази и на настроението ви.

Нека този път поговорим за мъжката мода. Факт е, че цветовете в мъжката мода са малко по-ограничени. Много мъже се страхуват да експериментират с дрехи в по-ярки и светли цветове.

Купете първият си по-различен от стандартните в гардероба ви пуловери. Да, направете първата крачка с пуловер в неутрален, телесен цвят. Нито ще е нещо ярко, нито ще се слее с останалите сиви дрехи, които сте свикнали да носите. Напротив, бежов пуловер може да бъде перфектно съчетан с тъмно синьо или черно палто и панталон.

Все пак бежовия цвят не стои добре на всеки. Необходимо е да откриете своя неутрален цвят, в зависимост от цвета на вашата кожа и коса.

Голямо предимство на студеното време е, че повечето обличаме няколко връхни дрехи. По този начин можем да си позволим една от тях да бъде по-цветна и ярка. Така ще имаме една, която да контрастира над тъмните, но в същото време няма да е прекалено цветно и да ни кара да се чувстваме неудобно.

Аксесоарите също не са за подценяване при мъжете. Един цветен шал, шапка или чорапи със сигурност ще направят добро впечатление и няма да останат незабелязани. Все пак е добре да бъде в подходящата цветова гама. Ако искате да бъде забелязан изберете по-ярки цветове или шарка тип каре. Тук избора е огромен.

Остави коментар