26 октомври 2021

ClickDimensions с доставчик на решения за мониторинг и сътрудничество

ClickDimensions

Разработчикът на софтуер за маркетинг автоматизация за потребителите на Microsoft Dynamics 365 – ClickDimensions – придоби технологичната компания Eletype.

Тя предлага решения за интелигентен мониторинг и сътрудничество в сферата на маркетинга. Това съобщи българската софтуерна компания Тим ВИЖЪН България, която е партньор на ClickDimensions в България.

Eletype е специализирана в разработването на приложения за мониторинг на протичането и резултатите от проведени маркетингови кампании в различни комуникационни канали.

Софтуерните приложения на компанията проследяват представянето на уебсайтове и целеви страници. Както и резултатите от рекламни кампании в търсачките, в социалните мрежи, имейл кампании и ред други.

След това те изпращат информация към платформи като Microsoft Teams или Slack. По този начин те подпомагат оптимизирането на кампаниите, съвместната работа и бързото превръщане на събраните данни в действия.

Според Майк Дикерсън, главен изпълнителен директор на ClickDimensions.

Придобиването ще позволи на компанията да осигури на потребителите си още по-мощни инструменти за унифициране дейността на търговските и маркетинговите екипи.

Освен това тя ще спомогне за по-ефективното ангажиране на потребителите и реализиране на повече успешни продажби. Особено в текущата изцяло дигиталната среда, наложена от пандемията от Covid-19.

ClickDimensions е решение за автоматизация на маркетинговата дейност.

То е създадено изцяло за потребителите на CRM системата Microsoft Dynamics 365 и функциониращо като неразделна част от нея.

То дава на компаниите мощни маркетингови инструменти и им позволява да се възползват от пълния потенциал на своето CRM решение. За да реализират прецизно таргетирани маркетингови кампании.

Разширените възможности на ClickDimensions след придобиването допълнително ще улеснят проследяването на промени, отклонения и резултати в протичащите маркетингови кампании. Както и ще повишат гъвкавостта и ще съкратят времето за реакция.

Остави коментар