Bulgarian Digital Week – Ден на логистиката и електронната търговия

0
Ден на логистиката и електронната търговия - 27 септември, Bulgarian Digital Week 2019

Ден на логистиката и електронната търговия - 27 септември, Bulgarian Digital Week 2019

27 септември, Bulgarian Digital Week 2019

“Логистика на бъдещето. Управление на веригите за доставка и фулфилмънт решения”– това е заглавието на единадесетата подред конференция, част от Digital Summit, която ще се проведе в петък, на 27 септември, по време на Bulgarian Digital Week 2019. Най-мащабното събитие в България, посветено на телекомуникациите и информационните технологии, е част от 75-тя Международен технически панаир в град Пловдив.

Името на първата и може би най-интересна тема от конференцията, в помощ на логистичния сектор, е “Електронната търговия – най-перспективния сегмент от логистиката за инвестиране през 2019-2020 г.” Дискусията стартира точно в 10:00 ч, а неин лектор и водещ е г-н Максим Гасумянц – СЕО в Orderadmin. Това не е първото подобно събитие, в което Максим участва активно. Само преди два месеца, на ECommerce Academy Conference 2019 в Русе, той отново беше сред топ лекторите в бранша. На конференцията присъстваха над 400 посетители от 5 различни държави, а дискусионния панел, в който Максим участва беше “Логистика и възможности за фулфилмънт”.

Причината за засиления интерес към г-н Гасумянц, от страна на организаторите на събития от този ранг, е една от основните му дейности. Тя е пряко свързана със създаването на система за стартиране, изграждане и управление на доставки, а също и автоматизация на складове за малки и средни магазини за електронна търговия.

Максим Гасумянц – СЕО в Orderadmin
Максим Гасумянц – СЕО в Orderadmin

Компанията Orderadmin, управлявана от Максим, вече има здрави партньорства с много от големите местни доставчици на логистични услуги, включително DHL, Български пощи, DPD, Руски пощи, Пощи на Република Казахстан и други международни доставчици. Това позволява да бъдат предлагани повече от 150 различни вида услуги за фирми, използвайки една единствена платформа. Процесът е напълно автоматизиран – клиентът може да експортира пратка, да я проследи и да създаде всички етикети, само с едно кликване, използвайки само един прозорец.

Конфуций е казал “Няма значение колко бавно се движиш, стига да не спираш.” С това мото, организаторите на Bulgarian Digital Week 2019 призовават мениджърите от всички индустриални сектори в сферата на продажбите, снабдяването и логистиката, в това число фирми, предлагащи логистични услуги и софтуерни доставчици за всички видове транспорт, както и представители на Национална организация GS1, да заповядат на конференцията в петък. Участието във всяка една от конференциите е безплатно след предварителна регистрация до 10.09.2019.

Остави коментар