Брад Пит и Чарлийз Терон – новата двойка на Холивуд

0
Брад Пит и Чарлийз Терон - новата двойка на Холивуд

Брад Пит и Чарлийз Терон - новата двойка на Холивуд

Откакто Брад Пит и Анджелина Джоли се раделиха, макар все още неофициално, името на актьора е спрягано с коя ли не. Последната заподозряна е актрисата Чарлийз Терон.

Дали наистина Брад и Чарлийз са новата двойка на Холивуд все още не знаем на сто процента, но сме склонни да вярваме, че е така. Дали обаче това не е просто начин за отмъщение спрямо Анджелина?

Двамата са в период на развод от близо две години. Макар и делото да не е финализирано, те са свободни да се срещат с други хора и да живеят живота си така, както пожелаят. Започваме обаче да се съмняваме дали новата изгора на Брад не е с цел да накара Анджелина да ревнува и да и отмъсти за нещо. Джоли и Чарлийз не се харесват, да не кажем, че и не се понасят една друга. Те винаги са били съпернички за различни главни роли и не веднъж са влизали в директен конфликт.

Чарлийз и Брад се запознават покрай нейният бивш съпруг – Шон Пен. В последно време двамата са забелязвани доста често заедно на светски събития и коктейли. Според свидетели те не крият чувствата си и от далече си личи, че се чувстват комфортно в компанията един на друг.

Остави коментар