Благотворителният базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ” предстои на 28-ми и 29-ти септември в Дом на киното

0
Благотворителният базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ" предстои на 28-ми и 29-ти септември в Дом на киното

Благотворителният базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ" предстои на 28-ми и 29-ти септември в Дом на киното

След 3-месечна кампания за дарение на дрехи и аксесоари, организирана от СКРИН и Заедно в час, благотворителната кампания е към своя край. Финалът предстои на 28-ми и 29-ти септември, когато ще се проведе големият базар за дрехи и аксесоари под наслов „Стари дрехи за качествено образование“.

В дарителската кампания се включват много от приятелите и екипа на Заедно в час, екипите на организации като Фондация „Америка за България“, Асоциация Родители, Професионален форум за образованието, както и още близо 50 души. Дарените дрехи и аксесоари вече наброяват над 1000 броя.

Базарът ще се проведе в Къш.бар (на партерен етаж в Дом на киното) и ще продължи два дни. През уикенда на 28-ми и 29-ти септември всеки, който иска да подкрепи кампанията, може да направи това в Къш.бар, където ще е изложена голяма селекция от дрехи и аксесоари, дарени на кампанията.

Благотворителният базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ" предстои на 28-ми и 29-ти септември в Дом на киното

Екипът на СКРИН е подготвил страхотни есенни находки, които едновременно ще обогатят всеки гардероб и ще подпомогнат каузата на Заедно в час.

През периода на кампанията имахме удоволствието да се срещнем с много прекрасни хора, които повярваха в каузата ни и ни подкрепиха. Сега ни предстои още по-вълнуващ етап, в който всеки ще може да се сдобие с нови находки за собствения си гардероб. Мисията на СКРИН винаги е била да открива нови домове на забравените дрехи, а когато се включихме към каузата на Заедно в час, тази задача стана още по-важна и мотивираща.“ – сподели Петя Маганджиева, Управител на SKRIN.BG

Събраните средства ще бъдат дарени на Заедно в час и ще бъдат насочени към насърчаване на учителите, които искат да останат в училище и след участието си в програмата. СКРИН ще дари допълнителни 10% към сумата, събрана през уикенда.

За всички, които не успеят да се включат в базара, дарените дрехи и аксесоари са вече налични и в онлайн магазина на СКРИН на https://skrin.bg и са обозначени с етикет „Заедно в час“.

Благотворителният базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ" предстои на 28-ми и 29-ти септември в Дом на киното

Какво е „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ”?

Промяната започва с една малка стъпка! А ние от СКРИН и Заедно в час вярваме, че най-малките могат да променят света към по-добро, ако им дадем равен шанс за качествено образование.

Ето защо комбинирахме усилията си в създаването на кампанията „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ“.

В периода на кампанията СКРИН и Заедно в час отправят призив към всички да разчистят гардеробите си и да открият онези забравени дрехи, които вече не носят, но биха могли да направят някого щастлив.

Всеки, който иска да даде нов живот на старите си дрехи, може да направи това като ги дари на СКРИН и кампанията „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ“. Нужно е само да заяви куриер или посещение от екипа на СКРИН на https://skrin.bg/заявка-за-куриер.

Благотворителният базар „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ" предстои на 28-ми и 29-ти септември в Дом на киното

Всички участници се съгласяват печалбата им от дрехите да бъде дарена на Заедно в час.

След като пристигнат при СКРИН, дрехите се обработват и качват в онлайн магазина на СКРИН, където всеки може да ги купи. Всяка дреха с етикет „Заедно в час“ е част от кампанията.

Кампанията за дарение на дрехи ще приключи със специален благотворителен базар през септември. Всички дарени дрехи ще бъдат изложени, за да може всеки да дойде и да намери своята нова находка на място. Повече детайли за събитието ще има съвсем скоро.

Всички събрани средства ще бъдат дарени на Заедно в час и ще бъдат насочени към насърчаване на учителите, които искат да останат в училище и след участието си в програмата.

Заедно можем да дадем равен шанс на повече деца за качествено образование!


Повече за кампанията „Стари дрехи за качествено образование“:

https://skrin.bg/стари-дрехи-за-качествено-образование

или в събитието във Facebook: https://business.facebook.com/events/378631919664059/


Повече за Заедно в час: https://zaednovchas.bg/

Повече за СКРИН: https://skrin.bg/скрин-променяме-света-дреха-по-дреха

и във Facebook на https://www.facebook.com/intheskrin


СКРИН – променяме света дреха по дрехаОбразованието е решаващо за развитието както на отделната личност, така и на цялoто общество.

Остави коментар