Българският здравен портал Omed.bg

Omed

Българският здравен портал Omed.bg започна да предлага пакетни услуги за малки и средни фирми. Те дават възможност на работодателите да осигурят качествени прегледи и изследвания на своите служители

Българският здравен интернет портал Omed.bg започна да предлага нова услуга за малки и средни фирми. Тази услуга е за фирми, искащи да предоставят на служителите си качествени медицински пакети и лабораторни изследвания. В условията на пандемия това е добра възможност за работодателите да се погрижат за здравето на своите служители.

Идеята за фирмени профилактични прегледи не е нова.

Но съществената разлика идва от качественото изпълнение на прегледите в модерни здравни заведения. Които Omed.bg успява да договори при много добри условия. Уеб порталът се грижи за бързата и лесна комуникация на всички нива, за дългия срок за ползване. Както и за включването на близки и роднини в програмата и не на последно място осигурява атрактивни финансови условия. Посещенията при специалисти са съобразени с индивидуалните графици на всеки служител и не затрудняват работния процес.

“Идеята дойде от запитвания, които получихме в нашата мрежа. Няколко фирми потърсиха начин да предоставят на своите служители полезен стимул, който да е лесен за ползване, да съдържа грижа и същевременно да е достъпен за цялото семейство. Отзовахме се на техните нужди и разработихме нова услуга, която вярваме, че ще е полезна за потребителите ни, защото сме убедени, че навременната здравна профилактика може да спаси човешки живот.”

споделя Росица Караджова, управител на Omed.bg.

Към момента около 400 служители от София и 800 техни близки използват новата услуга на Omed.bg.

Чрез нея работодателите дават допълнителна стойност на своите екипи. Което постепенно се превръща в предимство за всяка компания и намалява текучеството на персонал.

Omed.bg, който до скоро беше известен като Ofertomed.bg, е единственият български портал за медицински услуги, създаден за да либерализира достъпа до здраве, чрез възможностите на новите технологии. Той съществува от седем години и днес предлага оферти с до 75% отстъпка в много от водещите български лечебни заведения, включително болниците от веригата Аджибадем Сити Клиник, Медицински комплекс „Д-р. Щерев”, Ин витро клиника София, МБАЛ Доверие, NEO Clinic, Вериги лаборатории Цибалаб, Рамус, Бодимед, Кандиларов, Сана и много други.

Остави коментар