Българин написа 154 туита на Илон Мъск

0

Разработчик на видеоигри си поставя за цел да привлече вниманието на Илон Мъск и накрая наистина успя.

Българинът Любомир Владимиров писа 154 поредни дни на Мъск, преди да получи отговор от главния изпълнителен директор на Tesla и SpaceX.

Владимиров беше обещал да публикува същото продължение в продължение на 1 година, или докато не получи отговор от Мъск. Ето какво писа той до човека, който забогатя с над 150 млрд. долара през 2020 г.

„Скъпи Илон. Аз съм разработчик на игри и в момента се занимавам с игра, в която ти и SpaceX колонизирате Марс. Ако и ти смяташ, че това е добра идея, просто ми позволи да ползвам името и логото на компанията. Ще публикувам това съобщение в продължение на 1 година, или докато не получа „да“ или „не“ от теб.”

В последния си пост той дори посочва – 154/365, което означава, че това е 154-ото му съобщение от общо планираните 365 туита.
След 22 седмици на очакване, Мъск най-после отговори на Владимиров, пише entrepreneur.

„Можете да откраднете името и логото и ние вероятно няма да ви съдим“, обяви главният директор на SpaceX.

След получаването на дългоочаквания отговор от Илон Мъск, сънародникът ни, който вече натрупа близо 11 хил. последователи в Twitter, обяви, че възнамерява да дари голяма част от печалбите от играта на SpaceX.

“Идеята ми е просто да забавлявам хората, но и да помогна на Илон Мъск и SpaceX да постигнат целта си”, пише още Владимиров, който пусна и част от разработката си, при която не всичко е минало според предварително начертания план.


Източник: profit

Снимка: twitter.com/lvladimirovBG

Остави коментар