Apple събитието на годината

0
Apple събитието на годината

Apple събитието на годината

Дойде онова време от годината, в което всички фенове на Apple чакаме. Днес в 20:00 часа местно време започва специалното събитие на компанията, на което ще представят новите модели на различните устройства на Appleсмартфон, преносим компютър, часовник и други джаджи.

От известно време в интернет пространството обикалят различни рендери на това как би изглеждал новият модел на Apple iPhone. Е, днес официално ще разберем дали това е така или от бранда ще ни изненадат с нещо тотално различно като дизайн.

iPhone 11 Render photo | Снимка: digitaltrends.com

Наскоро компанията пусна и нова услуга – iCard. Това е кредитна карта, която заявяваш директно през своя iPhone, от приложението за виртуален портфейл – Wallet. Самата карта е обвързана с твоя акаунт в системата и може да бъде използвана директно за плащания през ApplePay. Към нея има различни бонуси и дневен cash back, който получаваш веднага след всяка покупка с картата. Най-вероятно тя също ще бъде включена в тазгодишния ивент на гиганта. За нея обаче ще пишем повече в отделна новина.

Както всяка година, събитието ще бъде излъчвано директно онлайн на сайта apple.com. Началният час е 10 а.m. PDT, което е 20:00 часа местно време за България.

 

Гледайте директно от тук: https://www.apple.com/apple-events/

 

Остави коментар