Apple представят новите AirPods PRO

0

Apple представят новите AirPods PRO

В официалният сайт на Apple вече са показани новите AirPods Pro. Те ще бъдат налични за купуване от утре, 30.10.2019г.

Новите слушалки са с променен, изцяло нов дизайн. Те ще предлагат значително повече функционалности спрямо предходните два модела на AirPods:

Този модел предлага анулиране на всякакъв шум за незабравимо преживяване докато слушате любимта си музика. AirPods Pro са единствените слушалки в ухото с Active Noise Cancellation, които непрекъснато се приспособяват към ухото. Те изолират страничните звуци перфектно, за да можете да се съсредоточите върху това, което слушате.

Режим на „прозрачност“, за да може да чуете какво се случва около Вас, без да се налага да премахнете слушалката от ухото. Тази функционалност се активира чрез натискане и задържане на сензора, който се намира на стъблото на слушалките.

– Персонализирано приспособяване за комфорт през целия ден. Предлагат се три броя различни накрайници (силиконови тапи), за да може перфектно да паснат на Вашето ухо. „Ще почувствате музиката си, а не слушалките си“, споделят от компанията. Слушалките имат отвори, които спомагат за изравняването на налягането, за да не се усеща, че имаме нещо в ушите.

Apple представят новите AirPods PRO
Снимка: Apple.com

– Слушалките разполагат с безжично зареждане. Кутийката на новите AirPods Pro осигурява повече от 24 часа живот на батерията. Зареждащият кейс е съвместим с Qi-сертифицирани зарядни:

  • 24 часа време за слушане с множество допълнителни зареждания в кейса;
  • До 4,5 часа слушане през слушалките с едно тяхно зареждане.
  • Приблизително 1 час слушане на музика само с 5 минути зареждане на слушалките.

Новите AirPods Pro, както второто поколение на AirPods могат да активират Siri, чрез Hey Siri”. Можете да контролирате своята музика, обаждане и сила на звука при това без дори да използвате ръцете си.

Цената, посочена на сайта на Apple, за новите AirPods PRO е 249 долара. Очакваме да разберем кога и на каква цена ще се предлагат у нас.

Остави коментар