Apple представиха новия модел на iPhone

0
Apple представиха новия модел на iPhone

Apple представиха новия модел на iPhone

Както вече сте разбрали, снощи беше събитието на годината на технологичния гигант Apple. От компанията определено се опитват да покажат на конкуренцията си на какво са способни, най-вече при новия модел на смартфона – iPhone 11 Pro.

Смартфонът разполага с нов Super Retina XDR дисплей, с до 1200 нита яркост, 2000000:1 контрастно съотношение, HDR и 15% по-ниска консумация на енергия.

Камерите на гърба на телефона вече са три на брой, като третата камера служи за 120 градусови широкоъгълни снимки. На лице е вече и нов „Night Mode”, с който ще можем да правим още по-зашеметяващи снимки, дори при много ниска светлина. Светкавицата при тазгодишния модел също е нова, значително по-мощна от предшествениците си, а функцията HDR – по-умна от всякога.

Apple представиха новия модел на iPhone
Снимка: apple.com

Предната камера също е претърпяла значителен ъпгрейд и вече разполага с 12mgpx. С нея също ще можем да записваме 4K видеа и за пръв път – да правим видеа в Slow Motion режим.

Ако пък вие сте любители на заснемането на видео, то трябва да знаете, че iPhone 11 Pro е най-добрият смартфон в света за това. Функцията „Audio Zoom in videoще ви даде възможност да приближите кадъра на даден човек например, като колкото повече го приближавате, то толкова по-силно ще се чува неговият глас във видеото.

Процесорът A13 Bionic е най-бързият в света на смартфоните и също така консумира по-малко енергия от всякога. Това от своя страна спомага за цели 4 часа повече работа с iPhone 11 Pro в сравнение с iPhone XS и 5 часа с iPhone 11 Pro Max в сравнение с XS Max.

Apple представиха новия модел на iPhone
Снимка: apple.com

Налице е вече и IP68 сертификат за водоустойчивост до цели 4 метра дълбочина за 30 минути.

Функцията FaceID е още по-бърза от миналогодишните модели. Стъклата използвани в тези устройства са нови и са най-здравите поставяни някога в смартфон.

Този път към iPhone 11 Pro ще се предлага в 4 цвята, като основният акцент е новия Midnight Green цвят. В кутията на телефона този път ще откриете и 18W зарядно, което предлага fast charge – нещо, което от доста дълго време се коментира и се очакваше още миналата година при XS моделите.

iPhone 11 Pro е наистина значителен ъпгрейд спрямо предходните модели на апарата и нямаме търпение да ги разгледаме на живо.

Остави коментар