Apple обяви конкурс за най-добра снимка, направена с iPhone

0

От известно време Apple рекламират собствения си хаштаг #ShotOniPhone в социалните мрежи Instagram и Twitter. Идеята на този таг е да зариби колкото се може повече потребители по способностите на камерата на отделните модели на iPhone.

Можем да кажем, че #ShotOniPhone е нещо като конкурс за най-добра снимка, направена с iPhone. От компанията ще качат най-добрите снимки в собствените си профили, което със сигурност ще доведе до по-голяма популярност на спечелилите в социалните мрежи и естествено ще генерира повече лайкове за тях.

В надпреварата за най-добра снимка могат да се включат собственици на iPhone от цял свят, без значение кой модел устройство използват. Единственото условие за участие е качването на снимката личния ви профил в Instagram или Twitter с хаштаг #ShotOniPhone, съпроводено и от модела на телефона, с който е направена самата снимка.

Финалът на конкурса е 7 февруари, като победителите ще бъдат избрани от лидерите на компанията и бившия президент на САЩ – Барак Обама. Те ще разгледат всички кадри, който отговарят на условията и ще изберат десетте най-добри такива.

Като награда фотосите на победителите ще бъдат качени в официалния сайт на компанията, в AppStore, както и ще бъдат използвани за рекламни билбордове на компанията по цял свят.

Парична награда не е предвидена, но считаме, че е достатъчна награда това, компания като Apple да използва лично твой кадър за тяхна реклама. А и все пак самият Барак Обама ще разгледа снимките, които качиш!

Остави коментар