Андреа отговори на критиките за външния си вид

0
Андреа отговори на критиките за външния си вид

Андреа отговори на критиките за външния си вид

След появата на изпълнителката Андреа във финалния live епизод на Big Brother: Most Wanted, заваляха критиките относно нейния външен вид. Освен коментарите, в мрежата се завъртяха и множество колажи с кадри от епизода и снимките, които тя публикува в официалните си профили във Facebook и Instagram. От снимките видно се забелязва, че певицата е доста по-пълна в сравнение с професионалните фотоси, които публикува.

Андреа | Снимка: kliuki.net
Андреа | Снимка: kliuki.net

Поп-фолк изпълнителката не остана безучастна и отговори на нападките. Тя написа в социалната мрежа Facebook: “Хора, това ли е най-важното?“.

Ведната след публикуването на статуса заваляха и коментарите от потребители. Коментарите бяха различни и предизвикаха спорове. В някои от коментарите, феновете и обясняват как няма нищо лошо в килограмите, но е важно тя да се харесва и да не прекалява с Photoshop-а, който очевидно доста използва. Толкова много, че онлайн визията и не отговаря на реалната.

Други потребители не бяха толкова градивни, а директно обиждаха и нападаха.

На следващата сутрин обаче, публикацията вече беше изтрита. Очевидно изпълнителката не е останала доволна от коментарите, които е получила.

Остави коментар