Андреа отговори на критиките за външния си вид

Андреа отговори на критиките за външния си вид

Андреа отговори на критиките за външния си вид

След появата на изпълнителката Андреа във финалния live епизод на Big Brother: Most Wanted, заваляха критиките относно нейния външен вид. Освен коментарите, в мрежата се завъртяха и множество колажи с кадри от епизода и снимките, които тя публикува в официалните си профили във Facebook и Instagram. От снимките видно се забелязва, че певицата е доста по-пълна в сравнение с професионалните фотоси, които публикува.

Андреа | Снимка: kliuki.net
Андреа | Снимка: kliuki.net

Поп-фолк изпълнителката не остана безучастна и отговори на нападките. Тя написа в социалната мрежа Facebook: “Хора, това ли е най-важното?“.

Ведната след публикуването на статуса заваляха и коментарите от потребители. Коментарите бяха различни и предизвикаха спорове. В някои от коментарите, феновете и обясняват как няма нищо лошо в килограмите, но е важно тя да се харесва и да не прекалява с Photoshop-а, който очевидно доста използва. Толкова много, че онлайн визията и не отговаря на реалната.

Други потребители не бяха толкова градивни, а директно обиждаха и нападаха.

На следващата сутрин обаче, публикацията вече беше изтрита. Очевидно изпълнителката не е останала доволна от коментарите, които е получила.

Остави коментар