8 сериала, които ще ти помагат да разпуснеш

0

Студеното време и обстановката на локдаун, при който заведенията са затворени, а социалната дистанция – желателна, сериалите са един от начините за да си осигурим тихо и кротко бягство от стреса.

Castle / “Касъл”

Наистина много малко сериали могат да се похвалят с такава химия между водещите си актьори, каквато имат помежду си на екрана. Сериалът се фокусира върху разглезения писател на криминални романи Ричард Касъл, който с връзки си урежда да следи работата на детективите от отдел “Убийства” в полицейски участък в Ню Йорк. Оказва се обаче, че той допълва перфектно екипа и заедно с детектив Кейт Бекет формират супер дуо, което може да разгадае и най-сложните престъпления.

Снимка: ABC

Friends / “Приятели”

Тук няма какво да обясняваме. “Приятели” е класика и може да бъде великолепен начин да разпуснеш след дълъг ден. Героите са познати до степен, в която можеш да рецитираш репликите им, ситуациите са забавни и ти представят истории, към които можеш да се чувстваш съпричастен – малко или много.

Lie To Me / “Излъжи ме”

Тим Рот като световноизвестен експерт по лицеви изражения, който може да разпознае в почти всеки момент дали лъжеш. Това е основа за велико шоу. Добавете към това доста добър сценарий, интересни истории, напрегнати случаи и получавате нещо специално. Този сериал просто може да те очарова и да ти помогне да се откъснеш от собственото си ежедневие.

Снимка: Fox

The Rookie / “Новобранецът”

Още един сериал с Нейтън Филиън, просто защото Нейтън Филиън може да играе такива образи, които да те карат да се чувстваш добре. В случая той е 40 и нещо-годишен мъж, който след тежък развод и един случайно спрян обир решава да се премести в Лос Анджелис и да се пробва като полицай. Сериалът показва изпитанията пред, които той и колегите му се изправят всеки ден.

Снимка: ABC

Two and a Half Men / “Двама мъже и половина”

Няма какво да се обяснява – чичо Чарли и неговия по-смотан брат Алън и техните истории, изпълнени със секс, бивши съпруги и грижи за малкия Джейк. Да, след изгонването на Чарли Шийн, сериалът става ултимативно по-зле, но пак е гледаем.

Снимка: CBS

Sex and the City / “Сексът и градът”

Четири жени в големия град в търсене на любовта, добрия вкус, модата и какво ли още не. И така 6 сезона и 2 филма. А сега се очаква и още един.

Снимка: IMDB

House M.D. / “Доктор Хаус”

Какво по-добро развлечение от това да гледаш как един саркастичен и ядосан на живота доктор се опитва да помага на пациенти да се отърват от най-необичайни и странни болести. Всеки епизод на “Доктор Хаус” е мистерия, в която той и екипът му трябва да разрешат.

Снимка: Fox

Criminal Minds / “Престъпни намерения”

Да, звучи странно, но нека си признаем – има нещо интригуващо в серийните убийци. А когато ги лови този екип от експерти по съставяне на психологически профили, нещата стават повече от интригуващи. А когато залавят злодея в рамките на един до два епизода, накрая се изпълваш с усещане за завършеност.

Снимка: CBS

Източник: webcafe

Остави коментар