8 неща, които никога не трябва да правите в самолет

0

Пътуването понякога може да бъде стресиращо, така че нека не бъдем в тежестна околните.

Тук са предложени няколко стандартни процедури, които всеки пътник трябва да следва, за да направи преживяването по-приятно за вас и хората около вас. Не се притеснявайте ако летите. Този списък е забавно и добро напомняне за няколко неща, които трябва да избягвате, когато се качвате в самолет.

1. Опашката е грешна

Оформянето на опашка пред тоалетните, за да сте сигурни, че никой не се предрежда на опашка преди вас.

Причини за избягване на нахални опашки:

  1. Това причинява дискомфорт на тези, които са настанени в близост до тоалетните.
  2. При ситуацията covid-19 това може също да възпрепятства проблемите на безопасността на другите пътници.

2. Пощадете другите пътници от хъркането

Не е здравословно да се настаните до непознат в самолета и да започнете да хъркате силно. Ако сте от онези, които хъркат силно, не спите в самолет.

3. Ограничаване на пиенето

Алкохолът може да бъде изключително дехидратиращ, тъй като въздухът в самолета може да направи ефекта от алкохола по-силен.

Предлагаме ви да избягвате да поръчвате алкохол, защото това може да увеличи 98% от шансовете да разлеете питието си и да залеете хората около вас. Което е още един дискомфорт.

4. Купете храна след излизане от самолета

Избягвайте да носите храна в самолета, закупена от терминала. Носенето на препълнена торба с храна може да бъде чудесно за стомаха ви, но и неприятно и неудобно за другите, защото при турбуленция може да започне да пада.

5. Корпорацията е ключът

Ако седите на средната седалка, опитайте се да си сътрудничите и да не причинявате неудобства на съседите си. Разбираме, че може да бъде доста досадно, но не забравяйте, че всеки пътник трябва да е седнал в стандартния ред от трима души.

6. Използвайте слушалки

За да избегнете другите да подслушат вашите разговори.
Винаги е по-добре да използвате слушалки. Вие не искате да сте човекът, който издава прекалено силни звуци от всякакъв вид.

7. Не докосвайте стюардеса

Пътниците могат да позвънят на индикатора за обаждане или може би просто да кажат: „Извинете” , ако имат нужда от нещо. Винаги помнете да не нахлувате в личното пространство на стюарда/есата.

8. Не пътувайте неподготвени

Щастлив пътник е този, който се подготви за полета си правилно. Опакова пуловери и закуски, в случай че огладнее. Капризността може да убие и вибрациите на другите пътници.

Остави коментар