71-годишната дизайнерка Вера Уанг

0

Американската дизайнерка на сватбени рокли Вера Уанг показа изумителното си стегнато тяло и разкри, че поддържа младежкия си външен вид и с помощта на водка, съобщи сп.”Пийпъл”. През май 71-годишната дизайнерка изуми потребителите на социални медии, като публикува снимка в оранжев спортен топ и бели къси панталони.

Уанг отбелязва, че вниманието към външния й вид я изненадва. “Аз съм дизайнер, показвам други жени, които обличам. Докато работех за сп. “Вог”, винаги съм била зад камерата, затова съм се възприемала като създател, а не като обект на обсъждане”, признава тя.

Дизайнерката обяснява младежката си стегната фигура с това, че на младини е била професионална фигуристка и е танцувала в американска балетна школа. “Когато сте физически активни през първите 16 години от живота си, това остава с вас, доколкото съществува мускулна памет”, пояснява тя.

Макар че и до днес тренира, за да се грижи за мускулния си тонус, основен и необходим инструмент за поддържане на външния й вид е пълноценният сън. “Трябва да почивам, а сънят регенерира. И разбира се, водка, защото можеш много добре да се отпуснеш с помощта на коктейл”, добавя тя.

Остави коментар