Коледният жанр в киното не се изчерпва със „Сам вкъщи“. Докато чакаме програмните директори на родните телевизии да стигнат до това прозрение, ние сме ви подготвили една селекция от заглавия, зареждащи с духа на празника.

 1. Тук са новата версия на THE GRINCH с гласа на Бенедикт Къмбърбач и разказвач Фарел Уилямс.
 2. The Princess Switch, в който двойнички принцеса и пекарка се разменят за празниците, и продължението му The Princess Switch: Switched Again с трето момиче, изглеждащо като тях.
 3. Забавната и пълна с приключения поредица на двойката в истинския живот Кърт Ръсел и Голди Хоун – The Christmas Chronicles.
 4. A Christmas Prince – една страхотна история за червени чорапи край камината и синя кръв, която с трите си серии дотук вече влиза в графа романтични.
 5. Новият туист на най-класическата класика The Nutcracker and the Four Realms, този път с Кийра Найтли, Хелън Мирън и Морган Фрийман в каста.
 6. Merry Happy Whatever, в който киселият баща Денис Куейд се сблъсква на Бъдни вечер с новото гадже на дъщеря си.
 7. The Knight Before Christmas, в който Ванеса Хъджинс трябва да помогне на рицар от миналото да разгадае съвремието навръх Коледа.
 8. Drunk Parents на Алек Болдуин и Салма Хайек са двойка с безброй проблеми, които обаче посрещат деня с главно „К“ с усмивка и чувство за хумор.
 9. Коледният мюзикъл на Доли Партън Christmas on the Square.
 10. Bad Moms Christmas – семеен и малко конфузен на моменти филм, но с много забавни моменти. Завръщането на лошите майки Кристен Бел и Мила Кунис с жестока доза джингъл белс парти настроение.
 11. Holiday in the Wild с Роб Лоу и Кристин Дейвис, една нетипична празнична романтика с място на действието Замбия;
 12. И едно празненство за всички сетива – A Very Murray Christmas, коледен спешъл на Бил Мъри, режисиран от София Копола, с гости Джордж Клуни, Майкъл Сера, Крис Рок и Майли Сайръс.

The Grinch

The Princess Switch: Switched Again

The Christmas Chronicles

A Christmas Prince

The Nutcracker and the Four Realms

Merry Happy Whatever

The Knight Before Christmas

Drunk Parents

Christmas on the Square

Bad Moms Christmas

Holiday in the Wild

A Very Murray Christmas

Остави коментар